LEVENSPAD

Johanna Rijkhoff (1947) is opgegroeid in een groot gezin in ’n dorp in Noord-Holland.
Zij heeft daar vele ervaringen opgedaan, waar zo in de loop van haar leven de vraag naar boven kwam, wie ben ik? Wat doe ik? Wat geef ik door?
Door deze vragen kwam zij in aanraking met verschillende cursussen en opleidingen; Reiki, Rebirthing, Egyption Healing, Ayurvedische Massage en Yoga voor zowel volwassenen als voor kinderen. Yoga inspireerde haar steeds meer om de verdieping, verbinding met het leven aan te gaan en te voelen wat leven is.

In 1998 ontmoette Johanna Anandajay waar zij de Universele Yoga en Meditatie opleiding ging volgen. Daarna volgde zij ook het intensieve programma IP bij Anandajay en heeft zij gevoeld hoe het is om ingewijd te mogen zijn in de beginselen van, Light of Being- Healing, Meditatie en Puja initiaties. Dit voelt als meer thuiskomen voor haar, de ontdekking dat het geluk in jezelf te vinden is.
Doordat zij nu geïnitieerd is om zowel Light of Being Yoga als de Light of Being Prayers door te mogen geven zijn er weer nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden bijgekomen in Schoorl. Er is 'n diepe wens in haar om vanuit echtheid te leven en dat wat zij ontvangt te mogen doorgeven aan 'n ieder die daarvoor openstaat.