PROGRAMMA

 

PROGRAMMA 2021/2022


Alle bijeenkomsten vinden plaats in Schoorl in De Blinkerd (Heereweg 150) of aan de Heereweg 154A

NIEUW: SURYA NAMASKAR
De zonnegroet in al zijn facetten.

Gratis proefles op donderdag 13 januari van 10.00 tot 11.30 uur

Data:       Vanaf 20 januari t/m 24 maart wekelijks
Tijd:        10.00 tot 11.30 uur
Locatie:   De Blinkerd, Heereweg 150 in Schoorl
Bijdrage: €145 euro voor 10 lessen.

Wens je (naast dat je de Zonnegroet misschien al kent) meer vitaliteit, gezondheid en geluk in jezelf te ervaren? Dan is dit een mogelijkheid om meer in jezelf te ontdekken wat de 12 verschillende houdingen, die zowel fysiek, de houding, als energetisch, de adem, mentaal, emotioneel, gevoelsmatig en de diepgang van deze veelzijdige benadering met jou doen, en dat vraagt een bereidheid om te voelen.

Ik citeer uit het boek "Surya. Je innerlijke zon" van Anandajay (spiritueel leraar):

"De Surya Namaskar is niet alleen maar een serie houdingen, maar elke houding die je er in aanneemt verbindt je met een bepaald aspect van de zonnekracht, van je zielskracht. Als je het lichaam beweegt om dit te groeten op allerlei wijzen te uiten, is dat om energiestroming op gang te brengen, om chakra-waarden vrij te geven, om uitstraling plaats te laten vinden, om een gebaar te maken dat je beleving onderstreept, om aan alle kanten transparanter te worden voor het elementaire licht en om diepgaander in relatie te komen met het leven en je ziel."

Ik begeleid de Surya Namaskar en ben zelf al vele jaren groot fan van deze benadering, naast ruim 30 jaar ervaring in Yoga, wat ik nog steeds kleinschalig aanbiedt. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Aanmelden per e-mail via deze link

Of telefonisch via 072-5115616 / 06-23315410
MEDITATIEVE YOGA

Anderhalf uur ALLEEN maar aandacht voor JOU, weer aangeraakt te mogen worden in je fysieke lichaam, met je adem die altijd bij je is, de verbinding met de aarde waarop je leeft en bewegingen te maken die jou weer laten voelen wat leven is, dat het in je en door je heen stroomt en de muziek je daarin mag ondersteunen.

Data en tijden op aanvraagPraktische punten

[     Neem een badlaken mee voor op je matrasje.

[     Een proefles volgen is mogelijk voor een bijdrage van €7,50


INDIVIDUELE BEGELEIDING

Individuele begeleiding is ook mogelijk. We hebben dan van tevoren een gesprek over wat voor jou belangrijk is in jouw situatie op dat moment.
We kijken samen naar wat passend is voor jou, en het kan zijn dat daar één of meerdere yogahoudingen goed bij aansluiten. Muziek kan daar ook een onderdeel van zijn.
Je bent van harte welkom.

Bijdrage is €65,- voor +/- anderhalf uur.

 

Stuur mij een e-mail voor informatie of aanmelden

Of neem telefonisch contact op via 072-5115616 / 06-23315410